Janssen & Van Oosten Makelaardij bestaat sinds 2008. In dat jaar start Arjo van Oosten zijn kantoor in de Sand-Ambachtstraat in 's-Gravenzande. Niet om het volgende makelaarskantoor op te zetten, maar met het idee een ander kantoor te beginnen. Actiever, persoonlijker en onderscheidender. 

Vier jaar lang maakt het kantoor een geweldige groei door. Totdat in de zomer van 2012 Arjo plotseling overlijdt, op zijn vakantieadres in Frankrijk. Het is een enorme tegenslag, maar met veel veerkracht gaan we door op de weg die we zijn ingeslagen. Met Perry Janssen als nieuwe makelaar blijft Janssen & Van Oosten Makelaardij het kantoor dat u kent.

Makelaars in het Westland voor woningen en bedrijfspanden
We zijn actief in de woningmarkt en in zakelijk onroerend goed. Vanuit ’s-Gravenzande bestrijken we het gehele Westland. Onze aanpak is persoonlijk, onze begeleiding intensief. Daardoor slagen we er ook in een ‘moeilijke’ markt in om transacties te realiseren. Als kleiner kantoor bieden we u als klant de zekerheid dat we er – in goed Westlands – bovenop zitten. En is dat niet precies wat u van een makelaar verwacht? 

Neem voor een kennismaking, taxatie, of de ver- of aankoop van uw woning of bedrijfspand vrijblijvend contact met ons op.

Janssen & van Oosten Makelaardij

Kantoor Vestiging Janssen & van Oosten Makelaardij

Adresgegevens

Sand-Ambachtstraat 47
2691 BL 'S-Gravenzande

Routeplanner