Aankoop

Ook uw nieuwe woning is onze zorg
Janssen & van Oosten Makelaardij begeleidt u graag bij de aankoop van een nieuwe woning. Maak een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis om samen uw woonwensen in kaart te brengen en te kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn op de Westlandse woningmarkt.
Via het uitwisselingssysteem van de NVM en ons uitgebreide netwerk in het Westland en omstreken ontvangt u dagelijks het nieuwe aanbod dat aan uw zoekprofiel voldoet. Wij regelen de afspraak en begeleiden u bij de bezichtigingen. Indien de woning van uw dromen is gevonden analyseren en rechercheren wij alle ter zaken doende details, wij voeren de in overleg met u de onderhandelingen, en ook bij de ondertekening van de koopovereenkomst en leveringsakte bij de notaris zijn we uw steun en toeverlaat.  Kortom, wij staan u bij tot op het moment dat u de sleutel van uw nieuwe woning in handen heeft.


Wellicht heeft u zelf al uw nieuwe woning gevonden en heeft u alleen een makelaar nodig voor de waardering, de onderhandelingen en de afrondende fase. Ook dan bent u bij Janssen & van Oosten Makelaardij aan het juiste adres. Na een bezichtiging aan de betreffende woning zullen wij alles voor u in kaart brengen en ons advies en de onderhandelingsstrategie met u bespreken.
Uiteraard staan wij u dan ook terzijde bij de ondertekening van de koopakte en het afrondende traject tot en met de overdracht van uw woning.


Nieuwsgierig hoe dit allemaal werkt en interesse in een vrijblijvend gesprek
Neem voor meer informatie vrijblijvend 
contact met ons op.