Nieuws

Troost & Van Oosten Makelaardij verder als Janssen & van Oosten
Geplaatst op: 1 september 2014
Troost & Van Oosten Makelaardij in 's-Gravenzande heeft per 1 oktober 2013 besloten om verder te gaan als Janssen & van Oosten Makelaardij. Deze wijziging is tot stand gekomen mede op verzoek van de nabestaanden van Arjo van Oosten, in 2008 de grondlegger van Van Oosten Makelaardij. Onder de naam Janssen & Van Oosten Makelaardij zet Perry Janssen het kantoor voort op zowel de particuliere als de zakelijke markt.
Troost & Van Oosten Makelaardij heeft weer solide basis
Geplaatst op: 1 september 2014
‘Met zijn vieren een goed team’

De samenwerking is nog geen jaar jong, maar heeft al veel vruchten afgeworpen. Het 's-Gravenzandse makelaarskantoor Troost & Van Oosten Makelaardij kreeg in augustus 2012 versterking van Perry Janssen en samen met Wim Troost heeft hij al met veel klanten mogen proosten op de aan- en verkoop van een woning. En dat in een tijd waarin de woningmarkt 'op zijn gat' zou liggen.
Troost & Van Oosten Makelaardij zorgt voor appeltaartgeur tijdens open huis
Geplaatst op: 1 september 2014
De deelnemers die namens Troost & Van Oosten Makelaardij zaterdag meededen aan de NVM Open Huizen Route, hebben kijkers in een aangenaam geurend huis ontvangen. In de deelnemende woningen rook het naar vers gebakken appeltaart. Voorafgaand aan het open huis had Troost & Van Oosten Makelaardij overal onafgebakken appeltaarten bezorgd. Een van de deelnemers was Marco Verschoor in 's-Gravenzande: “Het rook heerlijk naar appeltaart. Dat kwam goed uit want we hadden drie bezichtigingen!”
Perry Janssen versterkt Troost & Van Oosten Makelaardij
Geplaatst op: 1 september 2014
Op 18 juli 2012 ging er een schok door de Westlandse makelaarswereld. Arjo van Oosten, met Wim Troost naamgever van Troost & Van Oosten Makelaardij, kwam tijdens zijn vakantie in Frankrijk plotseling te overlijden. Vier weken later is Wim Troost de schrik nog lang niet te boven. Maar in het belang van het groeiend aantal klanten dat de weg naar het kantoor weet te vinden, heeft hij niet stilgezeten. Door de komst van Perry Janssen is de continuïteit van Troost & Van Oosten verzekerd en kunnen Perry en Wim met medewerkers Lydia en Kelly het kantoor voortzetten in de geest van Arjo.
Overlijden Arjo van Oosten
Geplaatst op: 1 september 2014
Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen dat onze zeer gewaardeerde collega Arjo van Oosten op 18 juli jl. tijdens zijn vakantie in Frankrijk geheel onverwachts is overleden. Arjo is 51 jaar geworden.
Troost & Van Oosten Makelaardij in 'Westlandse Zakenmannen'
Geplaatst op: 1 september 2014
Op donderdag 24 mei jl. is de eerste uitgave verschenen van het glossy magazine 'Westlandse Zakenmannen'. Ook Wim Troost en Arjo van Oosten van Troost & Van Oosten Makelaardij staan met een interview in dit blad.
Hoeveel makelaars kennen de markt nu echt goed?
Geplaatst op: 1 september 2014
Een makelaar die de markt goed kent is goud waard. En daarom kiezen steeds particulieren en zakelijke opdrachtgevers voor Troost & Van Oosten Makelaardij. Niet omdat we als eenmalige stunt op vrijdag 27 mei jl. echt op de weekmarkt in 's-Gravenzande stonden.
Troost & Van Oosten Makelaardij boren nieuwe 'afzetmarkt' aan
Geplaatst op: 1 september 2014
Makelaars bedenken in een tijd als deze steeds creatievere manieren om woningen aan de man te brengen. Troost & Van Oosten Makelaardij komt aankomende vrijdag echter met een wel heel opvallende actie. Het makelaarskantoor heeft zelfs een compleet nieuwe 'markt' aangeboord om woningen te slijten: de weekmarkt in 's-Gravenzande. Tussen kramen met groenten, fruit, banket, stoffen en andere alledaagse benodigdheden zullen marktbezoekers worden verrast met het woningaanbod van het makelaarsduo.
Makelaarskantoor Troost en Van Oosten feestelijk geopend
Geplaatst op: 1 september 2014
Met een receptie voor relaties is het makelaarskantoor van Troost Bedrijfs/Huisvesting en Van Oosten Makelaardij in 's-Gravenzande op 27 mei 2009 officieel geopend. Aan de Sand Ambachtstraat 47 hield Arjo van Oosten al een jaar lang kantoor, maar door omstandigheden was het er nog niet van gekomen om het pand te openen. Nu ook Troost Bedrijfs/Huisvesting er zijn intrek heeft genomen, hebben de twee partners de 'schade' meer dan ingehaald. Ruim 200 relaties luisterden geamuseerd naar de openingsspeech van directeur Fred van Heijningen van Rabobank Westland.
Woningen en bedrijfspanden
Geplaatst op: 1 september 2014
Wim Troost deed ervaring op in de woningbranche, als interim-manager bij Rabobank Westland en bij Vijverberg Makelaardij. Al jarenlang is hij bovendien actief als taxateur. "Ik richt bij vooral op de zakelijke markt, maar de toevoeging 'Bedrijfs/Huisvesting' achter mijn naam betekent dat mensen mij ook voor een woning kunnen benaderen. Dat kan nu prima met Arjo als partner."